SaT mEnakjubKAn~

Salam...Sejahtera...hahaha...kembali aku mewriting ini blog..

eh2..Assalammualaikum...

Syukur ke hadrat Ilahi kerna dengan limpah kurniaNya...aku masih dapat menghirop udara pada tahun ini, bulan ini, hari ini, saat ini....2008,7,10,4.25pm. lokasi..bilik akak akus..kat atas lantai..adoii...sakit pinggang akus...huk2...

ape2 pon...
Syukur alhamdulillah...

hahah...
sempat lagi aku menaip bende2 alah neh tyme2 dak u sumer sebok2 masuk klas untuk blajar...aku punye ler senang ati..menaip di rumah inih kesorangan...
wakakkakak...
suke akus ar...
komputer akak aku...org len biaq p ar...
hahaha

bukan pe...
sje jek nak menaip...nak kasitaw sumer org yg aku ari neh xder kelas!!!!!wakkaak...
semalam pon takde kelas gak..
walopon minggu pertama masuk uniberct..
tapi aku rese...aku ler org yg paling rejin sekali menjejakkan kaki kat umah...
hahahha....
bukan pe...
aku rindus ar katil akus yg besao gabak tuh...hahah...
lagi2 bile tido sorang2..pergh...
x ley blaaa....hahaha...golek2 sorang2 ar jawabnye..
dgn adek aku yg sorg tuh pon dah msuk kolej die..
ape lagi akus...
jadi kepale ar dalam bilik tuh...
hahahah...tapi takpe...
aku neh baik gak senanye..
walopon org len xde..
aku buat gak kije2 umah aku yang len...
basuh pinggan...basuh baju...alamak!tudung aku lupe nak basuh!...boley plak...
ok2 smbg2...
bsuh ape lagi?basuh kete?mane der kete..eh..bju abg??!!aiyak..lupe lagik..hahaha...mau kene hempok karang bile die balik...
huhuhuh

bisa di atur~

haa....
aku da masuk sem abru da laa neh...
masuk ler aku part 3 sem k 3 di uitm shah alam dlm bidg sains teknologi dan makanan...

waawah2...sem neh bnyak gak ar krdt hour akus...
dgn kelas malam nye lagik...
aku dalam proses untuk menerime hakikat yang sebenarnye...tu pasal ar nak sedapkan ati..
aku balik umaah salu...wahahahhah...
care sedapkan ati paling best...
tapi sian plak mak pak aku...kene amek aku...
wahhaha....

takpe2...
pasneh...org tak blek da...org blajao jekk eh...

mak abah...haip!!!

JASAMUUU x kan Aku lupe kan Smpai bile2!!!
Tanpa mu siapalah aku di dunia yang penuh dgn cabaran dan dugaan inih...
sokongan mu..
memberi semangat pada diriku dlam menempoh dugaan yang mencabar di dunia inih..
Ampunkan n halalkan lah makanan minum ku di dunia inih...
MAk Abah!!!!!!!

huhuhuhu...

eh2..
senti mental ler plak....
huk3..

eh2...neh yg x der kene ngene neh tak yah ar bace...hahaha

waahh..
skill menaip aku semakin meningkat..
walopon ade beberapa kesilapan sedikit tapi tahap kepantasan semakin maju..wahhahah
aku berbangga~~

hahaha

Aiseh...Lapao ar plak..
walopon mls giler nak masak...

aku tetap lapo...
wakakka

nak minom ayak sejuk ar...
ape kene ngene ngn lapo ar plak eh..hahaha....

aaahh...
layannn....!!!

aku lapo!!...
aku minom dlu !!!

haha...avios~~

Salam~=b

Comments

Popular posts from this blog

Master complete Phd on the way

Moodd....Y?

Tarekat Naqsabandiah Al-Kholidiah