Sibuk Tapi Blur.

Salam sejahtera, kepadda diri, dan kepada rakan2 taulan, yang dikasihi mahupun yang disukai.
Hoha.

Untuk pengetahuan saudaramara,
saya sekrang berada di ujung tahun di mana, saya berada dalam keadaan yang sukar untuk diterangkan,
Ya Allah.
Allah Maha melihat hambaNya yang sedang membuang masa. Astaghfirullah.
Apa aku buat ni?
Aku ingin meluahkan kebuntuan otakku pada waktu ini.
Kerna.
Minggu ini. hari aku sungguh padat.
Nnamun, aku tidak tahu. Apa yang perlu dilakukan dahulu.
Aku blur.
Alang aku tengah nak buat satu kerja, akanku teringat kerja yang satu lagi.
Bagaimana.
Baiklah . korang mesti ta paham satu bende pon kan.
Bdan aku gatal2.
Kepala otak tgh serabut.
Sebab, besok cuti. lusa nk jlnkan HPLC
Ari khamis. ada presentation Halal(presentation nih, aku ta tahu da bape minggu aku tangguh, last2 kene buat same dengan semua org adoilah.
Pastu ari Jumaat, ade presentation progress report pulak. Ohlalal.
aku fenin. skrg aku ta taw nk watpe dulu.
Camane ni. aku taw aku tadde masa. ko ingt bdan ko bleh trime ta tido sepanjang malam?
bukan. badadn ko perlukan rehat. tapi skrg disebbkan ko ta jaga badan ko. badan ko terkena penyakit gatal. sekrg sape susah?
tangan da gatal2 nak garu, pale otak pk gatal2, last2 ko nk fokus pon susah sbb ko nmpak bnyk bintik2 kt kulit ko. sume sebb ko ta jaga kesihatan tubuh badan.
badan rase dicucuk. oleh binatang ghaib.
sakit. sakit. sakit. last2 ko kne tampar2 diri ko sendri dengan kuat. passtu jd merah.adoi. saket la.
acane ko nk fokus kalo da elarat nnt.
tu la. kije bertangguh lagi. padan muke diri.
Ape nk jd la...
skrg ape plan?

PK PK PK.oh salah

FIKIR, FIKIR, FIKIR.

plan da buat tapi ta ikot. sape punye salah?
salah plan? atau salah tuan punye badan ta nak ikot plan yg ad dibuat?
hm, sndri mau pk na.
oh . ini hanya gamabar hiasan. kadang2. kalau aku serabot. aku akan buat OTAK aku sendiri. passtu keluarkan bende2 yg aku tgk PK.

hm.klasik.


ok. da2 skrg jom wat kje. ko da latih tgn ko menari2 atas keyboard tuh. da da la..

Wslm kenakawan. moge sehat sentiasa =)

Comments

Popular posts from this blog

Khas buat ko..Si Alyn isteri orang..kekeke

Moodd....Y?

Hurt,Terluka