Posts

Showing posts from January, 2010

TekanAn~

aku kini..
berada keadaan dalam kritikal...
kritikal apekah??

tidak...aku masih dari segi fizikalnya...
tapi kurang sehat dari segi mentalnye....

YA Allah..sajalah yang tahu apa yang berlaku...

Berbagai2 pekerjaan yang tak diundang telah aku dapat...ketika ini...


satu2...aku cuba untuk aku selesaikan satu persatu...


mAsalah Apekah yang aku hadapi???!!!

1)dalam pale otak aku skrg neh...tajuk untuk projek x dapat2 lagi..

ini mungkin salah satu mslh idop yang x pernah selesai selagi aku xdpt ape yang aku nak cari...YA Allah...

2)Laptop...hmm...susah btol nak cari maklumat jika equipment untuk mencari xde..
cene nak cari kalo equipment yang penting untuk mencari xdeee kann???
Ibarat...nak solat..tapi xde telekung...
ceneee???bley jep cari alternatif lain an..

hmm...bley diselesaikan..


huuuuhhhh...


3)Pegang JAwatan...tapi x rase leh handle dgn bagus..

ye ar..kalo pk...dalam mase 3 minggu da masuk u neh..

bnyak abeskan mase untuk kije GpmS...jep...hiarghh...
aku nak try ulangkaji pelajaran …

2010 Menjengah....

Salam sejahtera..kepada diriku sendirik..eh ade orang lain bacekah?macam takde jep..hehe...itu yg aku suke senanye..
blog yg aku wat neh..aku ingt untuk tatapan aku jep..tapi kalo orang len nak bace gak..sile kan layan je lah ye..

hanya luahan yang lame xdiluahkan jep..

hmm..pejam punye pejam..tido la jadinye..

ehh...senanaye nak akte..pejam kelip2..pejam kelip..2010..da pon menjengah selama 11 ari..
sekejap btol masa berlalu...2009..telah berlalu..

pelbahai verita...pelbagai cabaran telah ku alami..

dgn..kesempitan wang yg teramat...
dgn perangai rumate yg macam...(*^&^%&$...utang tak reti nak bayar..
dgn bljar kete yang fail kat 3 pepenjurunye..

hhoho..memacam..

yang pasti sumer tuh telah berlalu..
kini tahun baru sedang menjengah..
untuk aku bersedia menempohnye..
sudahkah aku bersedia??huhuh

Bersediakah aku..

kini sem baru tlh ku intaii..dan kini akan ku alaminye..

walopon jam kredit x sebanyak sem lepas....
tapi..
kos yg aku amek smkin lame smakin mencabar..

tajok projek..sudah mule bermain2…